Click to order
Tvoja porudžbina
Total: 
Ime i prezime
Email
Adresa, Postanski broj, Grad
Telefon
Unesite promo kod sa popustom
Isporuka
O nama
Brend ScandiBoy nastao je iz želje da na domaćem tržištu ponudimo svež, originalan, moderan pogled na grafički dizajn u službi uređenja enterijera.

Primarna kolekcija art printova nosi naziv SCANDIBOY ORIGINALS i odlikuju je minimalistički dizajn, geometrijski oblici, i svedena, kao i smela kombinacija boja. Savršeno će se uklopiti u životni ili radni prostor sa elementima skandinavskog dizajna, ali i u svaki enterijer koji želite da akcentujete upravo galerijom na zidu.

Kolekcija MICASDOTTIR SERIES predstavlja kombinaciju fotografija/umetničkih dela/ilustracija i pop/rok/indi stihova i svaki poster je priča u malom koja nosi u sebi određenu emociju i poruku. Ponekad nas inspiriše čist i minimalistički dizajn, a mnogo češće ovi posteri imaju boho ili retro vajb. Na njima dominiraju elementi iz prirode (cveće, biljke, fotografije ruralnih predela), skulpture, kao i fotografije ili ilustracije životinja.

Verujemo da su naši art printovi i posteri upravo ono je ne sais quoi što nedostaje vašem enterijeru i da će oplemeniti i ulepšati prostor u kojem boravite. Sve vaše predloge i sugestije možete nam slati na posteri@scandiboy.com

__________________________

INFO - slanje porudžbina:

Sve proizvode šaljemo u zaštitnoj tubi kurirskom službom Post Express.
Troškovi dostave iznose 292 RSD.
Za sve porudžbine čiji je iznos veći od 3.000 RSD dostava je BESPLATNA.
Posteri se šalju BEZ RAMA.
Isporuka u roku od 3-4 radna dana.